Utolsó két hónap: Start

18471890_1317695351683165_1892823971_o.jpg
Régóta nem volt blog. Ez részben annak köszönhető, hogy ezerrel pörgök és igyekszem kihasználni minden itt töltött percemet. Most van időm kipróbálni új dolgokat. Elérkeztünk az utazás hajrájába. Már nincs több hátra az itt létemből mint két hónap. Wow. Mondanám, hogy nagyon gyorsan eltelt, de klisé lenne.  Így inkább azt mondom, hogy nagyon sok mindennel lettem gazdagabb ez alatt a röpke 9 hónap alatt. Élménnyel, baráttal, tapasztalattal. 
             Nem... ez a blog nem egy hatalmas könnyfakasztó nosztalgia írás lesz, ahhoz még túl korai. Itt most a jövőről lesz szó. A következő 2 hónapról és azután következő félévről fogok nektek beszámolni. Igen! Itt a vízió:
              Mivel az utolsó időszak nagyon húzós szokott lenni az idő végett (ahogy ez előtti cserediákoktól hallottam) így jól be kell osztani minden programot és kétszer meggondolni, hogy mire mond az ember igent. Ha valamire igent mondasz, akkor azzal minden másra nemet mondasz, jelenti ki az ősi kelta mondás. Így hát írtam magamnak egy kis utazásos német bakancs listát, hogy ezek a dolgok ki ne maradjanak az életemből:
                  - berlini Legoland
                  - cserediákokkal még egyszer találkozni
                  - elmenni Kölnbe
                  - megnézni Hamburgot
                  - Lipcse Jump-house
               Első körben ennyi. Nem hangzik soknak, de számítsuk bele, hogy ezeket a dolgokat meg is kell szervezni, és ha mindenhol csak egy hétvégét akarok maradni, akkor is ez egy hónapnyi program, úgy hogy még nem beszéltem azokról az utazásokról amik nem általam vannak szervezve (osztály kirándulás, családi nyaralás, kis csoportos kirándulások)
               Ezek csak a hétvégék, de akkor mivel telnek szerény hétköznapjaim? Ezzel:kepernyofelvetel_31.png

             Pár tudják közületek, hogy pár hónapja ez egyik barátommal (aki szintén cserediák) fejünkbe vettük, hogy írunk egy könyvet, amolyan "Hogyan hozd ki a legtöbbet a csereévedből" félét. Itt a "hivatalos oldala". Ezt a projektet igyekszem hét közben és hétvégéken  mindenféle módon véghez vinni, de sajnos úgy érzem, hogy nem megy kellő tempóban. A cél az, hogy 18 éves korom előtt első könyves szerző legyek. Ez hajt! Mivel angolul írjuk, ezért a procedúra kicsit lassabb mintha magyar lenne, de én érzem az erőt. Ezt végigvisszük! Majd a fejlemények ide mindig felkerülnek.

             A német C1- es nyelvvizsgára is gőzerővel készülök, ahogy ezt a kicsi idő táblázatom is mutatja. Rendeltem egy nyelvvizsga könyvet, amivel már elkezdtem a hangolódást a kihívásra, holnap írom az első próbavizsgát. Emellett olvasok naponta egy rövidke gyerekmesét hangosan a kiejtés miatt. 
 
            Az edzés testedzést jelent, ugyanis még az év elején a fejembe vettem, hogy csinálok egy egy éves (amit most már biztosan folytatni fogok) body transformationt. Ez annyit takar, hogy pumpálok és egészségesen eszem, hogy megjöjjenek azok a várva várt betonkockák a hasamra. 

              Aztán még van egy dolog ami mostanában foglalkoztat és izgatottsággal tölt el. Ez pedig az angol blogolás. Pér hete megkeresett az internet csodáján keresztül egy nagyobb blog oldal cserediákoknak, mintegy 20.000 olvasóval. Megérdeklődték, hogy nem akarom-e kipróbálni magam náluk. Nem tudtam nemet mondani egy ilyen lehetőségre, ráadásul a közösség is jó, szóval csak is pozitív hatással lehet az angol írási készségemre. Ez a könyvhöz is jól jön. Az első cikkemet már meg is írtam, viszont ez még nem látható, ide is biztosan kikerül majd a link. Addig is : rakbo.com

Szóval megy a hajsza ezerrel.

Erőt egészséget a nehéz időkben. 

Ui:
Itt egy videó ami a rák felszámolásáról, a korosodás megállításáról és csecsemők tökéletesre fejlesztéséről szól. Üdv a génprogramozás csodálatos világában.